KIZILAY HUZUREVİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ YAPILDI

Kızılay’ın İstanbul’da bulunan tek Huzurevi’ni kuran ve işleten Kızılay Şişli Şubesi ile Marmara Ambulans arasında çok yönlü işbirliği ve indirimli hizmet protokolü imzalandı.

İstanbul’un en büyük yeşil alanına sahip olan Kızılay Huzurevi 3500 m2 si kapalı olmak üzere 12000 m2 alan üzerine kurulmuştur.Kızılay Huzurevi kompleksinde misafir edilen konuklar Kızılay hizmet kalitesi güvencesi ve deneyiminde normal ve özel bakım odalarında kalıyorlar. Yapılan protokol sayesinde Kızılay Huzurevi misafirleri ile personelinin dışında, Kızılay güvencesinde evde sağlık ve bakım hizmetleri almak isteyen vatandaşlarımıza da hizmet verme imkanı sağlandı.

Kızılay Huzurevi sakinleri ve dışarıdan hizmet almak isteyenlerin acil ve normal ambulans hizmetleri ile evde sağlık hizmetleri için 7 gün 24 saat geçerli olmak üzere 444 1 700 numaralı hattımızı aramaları yeterli olacaktır. İmza törenine Marmara Ambulans adına Genel Müdür Yrd. Ercan ÖZÇELİK ve Kızılay Huzurevi Müdürü Hasan ÖZDEMİR katıldı. 150 yıla yaklaşan güçlü ve önemli hizmetlere sahip Kızılay gibi gözbebeğimiz bir kurumla işbirliği içinde olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.